HAM RADIO, PAPERMODELS, DRAWINGS, WOODCARVING

Click here to edit subtitle

NOVO! Kompletan program za kadrovsku evidenciju radnika i evidenciju radnog vremena za neograničen broj ljudi !!!

Follow me on

PROGRAMI

ARAKIS - EVIDENCIJA RADNOG VREMENA I KADROVSKA EVIDENCIJA

Sveobuhvatna aplikacija pod imenom "Arakis" pisana u Microsoft Accessu 2007!

Kratke karakteristike:

- detaljna evidencija kadrovskih podataka neograničenog broja radnika,

- evidencija radnih sati,

- dnevnog rada,

- noćnog rada,

- prekovremenih sati i svih ostalih podataka određenih Pravilnikom o

evidenciji rada zaposlenika,

- detaljni izvještaji lako dostupni po šifri radnika, po danima, mjesecima ili godinama,

- evidencija korištenja slobodnih dana i godišnjeg odmora,

- ispis svih izvješta i rješenja o godišnjim odmorima,

- izvoz podataka u Word, Excell, Txt,

- pretraživanje i ispis podataka za vremenski period po želji i još mnoge druge mogućnosti!         

         Program je proizvod vlastitog višegodišnjeg iskustva na području evidencije i obračuna radnih sati, tako da sa sigurnošću mogu reći da ne postoji niti jedna situacija koja bi se mogla pojaviti tijekom radnog vremena, a koju nisam predvidio!

         Aplikacija se otvara bez problema u svim verzijama Microsoft Office-a od 2003 pa na dalje. Osnovnu programsku strukturu sam testirao i na prastarom 300 MHz procesoru ,te na uzorku od 150 radnika za period od 5 godina. Za toliki period tabele su imale ukupno 279 tisuća zapisa, a aplikacija je radila je bez teškoća. Ima vrlo malo kompleksnog programskog koda i najbliže je onome što bismo mogli nazvati "ručna evidencija", a ipak je sve automatizirano nakon unosa osnovnih podataka. Za njezino korištenje trebat će vam vrlo malo računalnih resursa.

         Jednostavan pristup, lako korištenje, nema održavanja i dodatnih troškova i u bojama ugodnim za oči,  odlike su koje će zasigurno ovaj program staviti uz bok, a možda i ispred profesionalnih rješenja koja se prodaju na internetu.

         DOWNLOAD VERZIJA 1.2:

Arakis-ERV_2013.accdb: 44,9 Mb

Arakis-korištenje godišnjeg odmora.xls: 73,5 KB

Arakis-pdf uputstvo za korištenje: 24,858 KB

Downloadirajte sve tri datoteke i spremite u jedan folder, moraju biti sve skupa na jednom mjestu jer su u međusobnoj ovisnosti .Besplatna verzija koju ovdje možete skinuti pruža mogućnost vođenja radnog vremena za dva zaposlenika na neograničeno vrijeme. Najnovija verija 1.2 donosi izvjesna poboljšanja u pregledu mjesečne šihterice, te su ispravljeni neki sitni bugovi u godišnjem obraćunu. Za vođenje rada većeg broja radnika javite mi se mailom na: [email protected]

 

Evo nekoliko linkova, da vidite kako su to drugi riješili:

Raverus 

AAM

N-Lab software

                     Izgled osnovnog obrazca za unos dnevnog rasporeda rada u programu "Arakis" 

                                                                                       

          Primjećujete da je sve na jednom mjestu i u jednom prozoru. Nema sile nepotrebnih podešavanja, otvaranja posebnih prozora da bi se nešto izmijenilo ili dodalo. Sve je na dohvat ruke! Naravno, bit će nekih kozmetičkih izmjena nakon testiranja, ali u osnovi struktura će ostati ovakva.

  


ARAKIS - EVIDENCIJA PRETPLATNIKA

Sveobuhvatna aplikacija u Microsoft Accessu 2007 za evidenciju pretplatnika raznih publikacija, novina, časopisa, biltena i sl.! Program je rezultat vlastitog iskustva na tom području. Obiluje mogućnostima i detaljima o stanju pretplate, vrsti, datumima isteka, isporučenim količinama i brojevima izdanja pojedinačno po pretplatniku, izbor ispisa naljepnica za kuverte, ispis A4 uložaka prilikom poštanskog slanja časopisa, pregled i ispis telefonskih imenika pretplanika, pretraživanje i statistike po mjestima i županijama, kontrola isteka pretplate i još mnogo drugih korisnih funkcija!Program je besplatan za evidenciju deset pretplatnika, a možete ga preuzeti ovdje.

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

 ARAKIS - UGOVORENA PROIZVODNJA

 Ugovorena proizvodnja je program namijenjen  preciznoj evidenciji i obračunu svih elemenata koje sadrži jedan Ugovor
o ugovorenoj poljoprivrednoj proizvodnji, sa detaljnom specifikacijom vrsta i količina najrazličitije robe i artikala
ispostavljanih i preuzimanih prema Ugovoru. Napisan u Microsoft Access-u 2007.
Program je besplatan, u dobrom duhu dan svima kojima je potreban, na korištenje. Preuzmite ovdje

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 ARAKIS - GRADILIŠTA

 Izuzetno koristan program za male građevinarske obrte. Program raspolaže detaljnim praćenjem troškova po gradilištima, prihoda i rashoda sa svim obraćunima, inventure i liste inventurnih razlika, ulaz, izlaz, skladište. Besplatna verzija koju možete preuzeti na donjem linku dopušta vam obradu dva gradilišta. Za veći broj gradilišta obratite mi se na mail.

 

Preuzmite  ovdje.

 ______________________________________________________________________

ARAKIS - OTKUP KUKURUZA

Ime programa govori sve o njegovoj namjeni i svrsi. Sadrži sve zakonom predviđene parametre neophodne kod otkupa, sušenja i skladištenja kukuruza u silose. Svi podaci koji utječu na  obračun mogu se mijenjati po potrebi. U demo verziji moguće je obrađivati samo tri otkupna lista (Priznanice), odnosno prepravljati postojeće, te na taj način testirati funkcionalnost programa.

 Download programa dostupan je na ovom linku.

_______________________________________________________________________

Please donate for my child with down syndrome. Thank you!